Hvad siger kunderne?

22. september 2020

Jeg har set annoncer i avisen for Actera Klinik Herning mange gange. Jeg har flere gange tænkt, at det skulle prøves, da jeg har flere symptomer, der passer på det, der står i annoncen.

Efter et fald i dec. 2019, hvor jeg slog venstre ben, har jeg haft smerter i benet hele tiden.

Jeg har gennem lang tid haft forskellige symptomer på nedsat kredsløb. Det er kramper i benene, især om natten, som jeg havde ca 1 gang ugentlig, brændende fødder, tunge og trætte ben og hævede ben. Desuden havde jeg ofte ømhed ovenpå begge fødder. Jeg fik hurtigt smerter i benene, når jeg skulle gå.

Efter at have fået en behandlingsserie på 12 behandlinger med elektromagnetisk terapi, har jeg nu kun smerter i venstre ben en gang i mellem. Kramper i benene har jeg meget sjældent, og kun hvis jeg strækker benet hurtigt. Den brændende fornemmelse i fødderne er stort set væk, og det er sjældent jeg har tunge og trætte ben. Behandlingen har hjulpet rigtig meget på mine hævede ben. Nu kan jeg gå længere og har ikke så mange smerter i benene, når jeg går.

Jeg har i mange år haft næsten konstante smerter i højre skuldre. Nu har jeg væsentligt færre smerter i skulderen, og det er kun lidt om natten.

Jeg har valgt at fortsætte med at få behandlingen hver 4. uge, for at vedligeholde effekten. Efter den forbedring, jeg har oplevet efter behandlingen med elektromagnetisk terapi hos Actera Klinik Herning, vil jeg gerne anbefale behandlingen til andre.

Inger, 74 år

21. oktober 2020

Jeg har tidligere været i behandling hos Actera Klinik Herning for mange år siden.

Jeg har igennem lang tid haft smerter og hævelse af venstre ben og fod, som jeg for mange år siden havde en forstuvning af. Nogle gange har jeg næsten ikke kunnet gå på grund af smerter. Har også i perioder brugt støttestrømper, som har hjulpet på hævelsen, men ikke så meget på smerterne. Problemerne startede for ca. 15 år siden, hvor jeg måtte holde med at arbejde. Der er de sidste par år sket en forværring af symptomerne. Har også haft problemer med kolde fødder og ankler. Desuden haft søvnproblemer i perioder.

Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke en forbedring, og det er gået fremad siden. Der er en markant forbedring af smerter og hævelse af venstre ben. Jeg kan gå længere end tidligere, og har stort set ikke smerter mere. Hævelsen er næsten også forsvundet. Mine fødder og ankler er heller ikke så kolde længere. Efter jeg er startet med behandlingerne sover jeg også bedre. Da jeg har haft så god effekt, fortsætter jeg med vedligeholdelsesbehandling hver 4. uge.

Jeg har og vil gerne anbefale Actera behandling til andre.

Lissie, 77 år.