Hvad siger kunderne?

                                                                                                                                        Oktober 2023

Jeg fik i juni 2021 diagnosen sklerodermi. Det er en sygdom, der kan give flere forskellige symptomer. Et af de symptomer, jeg har, er hævelse og stivhed af fingre og hænder. Samt at jeg nemt fryser hænder og fingre, der bliver helt hvide for senere at blive meget røde. Det er meget smertefuldt, både mens jeg fryser hænderne og også når varmen vender tilbage. Selvom jeg bruger varme handsker, er det svært at holde varmen. Jeg har også nætter hvor jeg sover dårligt pgra smerter i hænderne.

Jeg forsøgte derfor med laserbehandlinger i håb om, at det kunne fjerne nogle af symptomerne. Jeg fik at vide, at det ikke var sikkert, at laser ville have nogen effekt. Det skulle dog prøves.

Allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke en god fornemmelse i hænderne. Det snurrede og arbejdede i hænder og fingre under og efter behandlingerne. Efter flere behandlinger kunne symptomerne holdes nede på et acceptabelt niveau. Jeg har færre smerter, mindre stivhed, mindre hævelse og en bedre følelse i fingrene.

Leif, 65 år.

                                                                                                                                    December 2022

Jeg fik i midten af oktober 2022 helvedesild fra rygsøjlen i højre side og om på siden og til midt på maven.

Det var meget smertefuldt og jeg var i konstant pine. Jeg havde konstante stærke smerter, og indimellem havde jeg også jagende smerter. Min nattesøvn var påvirket, og jeg kunne ikke ligge på min højre side, som jeg plejede at gøre.

Jeg fik en 5 dages kur med medicin, der hjalp på blænerne. Samtidig fik jeg stærk medicin, Gabapentin som kan hjælpe på nervesmerter, og tog også Panodil. Det tog toppen af smerterne. Jeg fik af lægen, at vide, at det kunne tage op til 1⁄2 år inden jeg var ovre det.

Jeg var derfor villig til at prøve andre behandlingsmuligheder. Derfor kontaktede jeg efter 4 uger Actera Klinik Herning, hvor jeg begyndte med laserbehandlinger. Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke en forskel på smerterne. Det blev bedre for hver gang jeg fik en laserbehandling. Efter knap 4 uger og 7 laserbehandlinger er jeg nu fri for konstante smerter, og har ingen smertejag. Det eneste jeg mærker er en anderledes fornemmelse og lette smerter/ubehag ved berøring.

Behandlingerne har haft stor betydning for mig, og jeg er meget glad for, at mit sygdomsforløb er forkortet ved hjælp af laserbehandlinger.

Benny, 68 år.

                                                                                                                                    November 2022

For 3-4 år siden fik jeg konstateret nervebetændelse. Jeg havde konstant stikken og prikken i begge fødder og underben. Samt havde brændende fødder, værst når jeg stod stille. Kolde ben og fødder. Kramper i benene og en følelse af at gå på puder. Fik hurtigt tunge og trætte ben, når jeg stod stille.

Da jeg så en annonce fra Actera Klinik Herning, og kender en, der går der, tænkte jeg, at det måtte jeg prøve. Jeg startede med et forløb i maj 2022. Jeg fik det gradvist bedre i mine ben og fødder. Efter forløbet er følelsen af at gå på puder, og fornemmelsen af brændende fødder væk. Stikken og prikken i fødder og ben og kramperne er næsten væk. Ben og fødder er ikke så kolde længere. Jeg kan også gå længere uden at skulle holde pause, og når jeg står stille, går der også meget længere tid inden jeg får tunge og trætte ben.

Jeg har fået så god effekt af behandlingen, at jeg har valgt at fortsætte med vedligeholdelsesbehandlinger hver 3. uge. Behandlingen gør, at jeg har det meget bedre i min hverdag.

Villy, 75 år.

                                                                                                                                   31. august 2022

Jeg er 46 år og ramt af RLS (uro i benene). I perioder har jeg været ubeskriveligt hårdt ramt med lange, hårde søvnløse nætter, som har påvirket min hverdag – humør og livsværdi.

Jeg har prøvet MANGE forskellige behandlinger uden den store effekt. Jeg får Pramipexol til nat, men også ofte uden virkning. Jeg startede forløb ved ACTERA i februar 2022. Min mand havde bestilt en tid til mig. Jeg var skeptisk, men desperat, så jeg gav det en chance.

Det virkede fra dag 1. Ikke for fuld kraft, men lige så stille forsvandt meget af uroen i benene og fødderne om natten. Jeg har nu været i gang i 7 måneder, og behandlingerne hjælper mig helt klart til en mere rolig nattesøvn og mere overskud i hverdagen.

Det er fantastisk. Jeg vedligeholder nu behandlingerne ca. hver 4. uge. Jeg vil klart anbefale denne form for behandling, hvis du er ramt af RLS.

Heidi

                                                                                                                                3. november 2021

Jeg så en annonce fra Actera Klinik i et tillæg i avisen om kredsløbsmåling og behandling.

Jeg har haft symptomer i nok mere end 10 år, så det ville jeg prøve. Jeg havde mange kramper i benene, og det var værst om natten, og det betød at jeg sov dårligt. Havde næsten altid kolde fødder og ben. Jeg havde stikken og prikken i fødderne. Ofte hævede mit venstre ben. Jeg fik smerter i benene, når jeg skulle gå mere end 500 meter. Havde ofte smerter i lænden, og også ofte smerter i nakke, skuldre og hovedpine.

Jeg gik i et behandlingsforløb, og fik derefter lavet en ny kredsløbsmåling, som viste at mit kredsløb i benene var blevet bedre. Jeg kunne også mærke at mange at mine symptomer var forsvundet eller blevet mindre. Jeg har aldrig kramper mere, og derfor sover jeg meget bedre nu. Mine fødder kan en gang imellem blive kolde, men det er ikke så slemt som tidligere, og jeg har aldrig stikken og prikken i fødderne mere. Venstre ben hæver næsten ikke mere. Jeg får ikke så ondt i benene, når jeg går. Smerterne i lænden er blevet mindre, og smerter i nakke, skuldre og hovedpine er helt væk.

Jeg har en meget god effekt af behandlingen og derfor går jeg stadig til vedligeholdelsesbehandling hver 3. uge, selvom jeg skal køre 75 km hver vej.

Jeg er meget glad for at komme i klinikken, og bliver altid taget god imod. Man får en god behandling og Marianne er nem at snakke med. Jeg vil så absolut gerne anbefale behandlingen og klinikken til andre.

Ejner Vad, 82 år.

                                                                                                                            22. september 2020

Jeg har set annoncer i avisen for Actera Klinik Herning mange gange. Jeg har flere gange tænkt, at det skulle prøves, da jeg har flere symptomer, der passer på det, der står i annoncen.

Efter et fald i dec. 2019, hvor jeg slog venstre ben, har jeg haft smerter i benet hele tiden.

Jeg har gennem lang tid haft forskellige symptomer på nedsat kredsløb. Det er kramper i benene, især om natten, som jeg havde ca 1 gang ugentlig, brændende fødder, tunge og trætte ben og hævede ben. Desuden havde jeg ofte ømhed ovenpå begge fødder. Jeg fik hurtigt smerter i benene, når jeg skulle gå.

Efter at have fået en behandlingsserie på 12 behandlinger med elektromagnetisk terapi, har jeg nu kun smerter i venstre ben en gang i mellem. Kramper i benene har jeg meget sjældent, og kun hvis jeg strækker benet hurtigt. Den brændende fornemmelse i fødderne er stort set væk, og det er sjældent jeg har tunge og trætte ben. Behandlingen har hjulpet rigtig meget på mine hævede ben. Nu kan jeg gå længere og har ikke så mange smerter i benene, når jeg går.

Jeg har i mange år haft næsten konstante smerter i højre skuldre. Nu har jeg væsentligt færre smerter i skulderen, og det er kun lidt om natten.

Jeg har valgt at fortsætte med at få behandlingen hver 4. uge, for at vedligeholde effekten. Efter den forbedring, jeg har oplevet efter behandlingen med elektromagnetisk terapi hos Actera Klinik Herning, vil jeg gerne anbefale behandlingen til andre.

Inger, 74 år

                                                                                                                                  21. oktober 2020

Jeg har tidligere været i behandling hos Actera Klinik Herning for mange år siden.

Jeg har igennem lang tid haft smerter og hævelse af venstre ben og fod, som jeg for mange år siden havde en forstuvning af. Nogle gange har jeg næsten ikke kunnet gå på grund af smerter. Har også i perioder brugt støttestrømper, som har hjulpet på hævelsen, men ikke så meget på smerterne. Problemerne startede for ca. 15 år siden, hvor jeg måtte holde med at arbejde. Der er de sidste par år sket en forværring af symptomerne. Har også haft problemer med kolde fødder og ankler. Desuden haft søvnproblemer i perioder.

Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke en forbedring, og det er gået fremad siden. Der er en markant forbedring af smerter og hævelse af venstre ben. Jeg kan gå længere end tidligere, og har stort set ikke smerter mere. Hævelsen er næsten også forsvundet. Mine fødder og ankler er heller ikke så kolde længere. Efter jeg er startet med behandlingerne sover jeg også bedre. Da jeg har haft så god effekt, fortsætter jeg med vedligeholdelsesbehandling hver 4. uge.

Jeg har og vil gerne anbefale Actera behandling til andre.

Lissie, 77 år.